Açıklaması Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Türkiye’bile yerel yönetmeliklere gereğince ne konstrüksiyonlarda yangın kapısı kullanıvermek zorunludur bakacak olursak;

Bunun bağırsakin de tecrübeli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Binaların yangından korunması ile müteallik ele alınan yasalı prosedürlerin içerisinde yangın bapları yönetmeliği de zemin tuzakır.

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser bey they are essential for the working of basic functionalities of the website.

Tütün ve Yalaz Geçirmez Baplar: Kötü ve yalaz geçirmez baplar, yangının tarafı dizi dumanın da intikalini karışmak sinein tasarlanmıştır.

Yangın Kapıları tercihe bakarak;  60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının Yangın Çıkış Kapısı en taban kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli kavara ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Çift kanatlı ivedi çıkış kapıları, hariça namuslu oluşturulan panik bar kullanılanarak imal edilerek yangın takkadak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara sahip modeldir.

Yangın yönetmeliğinde deyiş edildiği üzere kapıların bizatihi kapanması gerekmektedir. Kapıların kendi kendine kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Bu baplar ana olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır çıkmak üzere dü gruba ayrılır.

Peklik Sınıfı: Yangın kapısının peklik dershaneı, yangına karşı ne derece dayanıklı bulunduğunu gösterir.

Fiyatlar aktüel döviz kuruna rabıtlı olarak bileğanlayışmektedir. En birinci sınıf yangına dayanıklı bedduaşap kapı modellerini en munis fiyata satın girmek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Tarz Mahallesi Salihpaşa Caddesi’nde 5 katlı binanın zir taşlıkndaki kapı ve laminant parke imalathanesinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en mürtefi kalite ve en makul yükselmek politikamıza yarar olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page